top of page

Renata Lovrinčević Buljan

O meni

rođena sam 29.04.1976. u Splitu.

Nakon srednje Zdravstvene škole,završila sam Kineziološki studij s usmjerenjem OKT (kondicioni trener) i plesovi te stječem zvanje Profesor tjelesne i zdravstvene kulture.
Odmah po završetku studija 2000. godine zapošljavam se u fitness centru i do dan danas radim kao trener. Već u tim počecima shvatim kako rado ulazim u koštac s ozljedama i bolnim stanjima lokomotornog sustava. Dolazim do bezbolnih stanja koristeći znanje, metodiku, logiku i očiti talent.

Ljubav prema čovjeku kojeg vodim do zdravijeg, boljeg i zadovoljnijeg sebe, traje do danas. 
Koristim izraz LJEPOTA = ZDRAVLJE jer to je ono što živim i prenosim na sve oko sebe.

Renata-Lovrincevic-Buljan gym 2.jpg

Sve što je pojam zdravlja je lijepo...dobro držanje, ravan i čvrst trbuh, izražajna guza, čvrste, čiste i lijepo oblikovane ruke i noge. Ne govorim nikad o čovjekovom zdravlju govoreći samo
o njegovom tijelu već i o njegovom mentalnom zdravlju i ljepoti. Ako krenemo preko snažnijeg tijela doći ćemo i do snažnijeg uma i istinskog dugotrajnijeg zdravlja. Želja mi je svoje znanje, iskustvo i energiju prenijeti na što veći broj ljudi. Na ovaj online način je to sad moguće više nego ikad. Uz mene ćete se prije svega osjećati SIGURNO i ZADOVOLJNO

jer to su faktori jako bitni da bi vaša motivacija trajala. Onda dolaze i rezultati koje kada jednom osjetite na sebi to onda postaje LIFESTYLE. 

Radujem se biti tu za Vas, odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice. Kako sam majka dvoje djece i supruga, a imam 46.godina, znate da sam prošla mnogim vašim koracima i mogu razumjeti i pomoći. Utrenirati ću vas i nafilati znanjem kako što ugodnije živjeti i pametnije jesti i trenirati.

Trening i hrana je u službi životu.

Krenimo na zajedničko putovanje prema boljim nama.

Osim transformacija, idealan sam trener za sve koji imaju bolna leđa, koljena, ramena, nakon operacija, poroda i carskog reza. Radim s muškarcima i ženama.
Pravila koja vrijede za ozlijeđenog su u upravo ona koja mora upoznati i zdrav čovjek da bi to zdravlje i zadržao.

Prevencija prije svega. 
Očekujte neočekivano jer mnogo toga se skupilo i još rađa u mojoj glavi nakon 22. godine iskustva!  

 

Tu za vas... vaša trenerica.

Kontakt

Uvijek sam u potrazi za novim i uzbudljivim prilikama. Hajde da se povežemo.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page