top of page

Uvjeti i odredbe

Definicija

Ova definicija bi vam trebala pomoći da razumijete naše Opće Uvjete poslovanja. Kada kažemo “mi”, “nas”, “naš” i “ RR“ vl. Renata Buljan, onda govorimo o "RR" obrt za usluge vl. Renata Buljan, OIB: 22165503173,  s adresom sjedišta Put Duilova, 23, 21000 Split, Hrvatska.

Molimo vas da se prije početka korištenja Internet stranica www.renatagym.com upoznate s ovim Općim uvjetima korištenja Internet stranica. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu: info@renatagym.com

"RR" vl. Renata Buljan omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice i e-trgovine koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice renatagym.com. Korištenjem bilo kojeg dijela ove stranice podrazumijeva se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja web stranice renatagym.com te prihvaćaju koristiti sav sadržaj na njoj, isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

"RR" vl. Renata Buljan  može u svakom trenutku izmijeniti ove uvjete korištenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obvezani novim uvjetima korištenja sadržanim u izmjenama, te bi iz tog razloga trebalo periodično posjetiti ovu stranicu radi upoznavanja s trenutno važećim uvjetima korištenja.

Kupovina i naručivanje

Naša internet stranica nudi kupovinu proizvoda s vidljivo označenom cijenom u HRK. Cijene su izražene i u Eurima, a fiksni tečaj konverzije utvrđen je uredbom Vijeća EU (1 euro = 7,53450 kuna). („Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne Novine br. 73/13“.)

Trošak dostave bit će vidljiv u automatskoj kalkulaciji vaše košarice za kupovinu prije završetka narudžbe. Uz artikle koji imaju mogućnost odabira boje, veličine i slično, u procesu narudžbe odaberite željeno kako bi vam mogli dostaviti valjani artikl.

Uvjeti kupnje

Ovim se Uvjetima i pravilima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te raskid Ugovora sklopljenog na daljinu koji su ponuđeni na ovim stranicama. Postupak te uvjeti kupnje/prodaje robe i usluga putem naše e-trgovine definirani su kroz sljedeće etape:

1. Naručivanje

2. Otprema

3. Plaćanje

4. Preuzimanje

5. Povrat i zamjena robe (raskid Ugovora sklopljenog na daljinu)

6. Povrat uplaćenih sredstava na vaš račun.

Klikom na odabrani artikl ili uslugu bit ćete vođeni u koracima do dovršetka procesa narudžbe.

ZAVRŠI KUPOVINU ( odabir boje, veličine, broj komada, način plaćanja ).

Za narudžbu je potrebno upisati točne podatke za dostavu; ime prezime, adresa i kućni broj, mjesto, poštanski broj, broj telefona, email adresa. Za kupovinu nije potrebna registracija, dakle možete kupovati i kao gost.

Ova internet stranica može sadržavati i dokumente, fotografije, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

“ RR“ vl. Renata Buljan poštuje autorska prava drugih osoba. Ako je ipak došlo do nenamjernog kršenja tih prava, ako smatrate da je na Internet stranicama mdkultura.com neovlašteno objavljen materijal na koji polažete autorska prava, molimo vas da nas o tome obavijestite na kontakt e-mail:  info@renatagym.com kako bismo otklonili grešku.

“ RR“ vl. Renata Buljan nema nadzor nad navedenim dokumentima, fotografijama, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internet stranicama koji su kreiranim od strane trećih osoba. Iako nastojimo osigurati korektne informacije te ih donosimo u najboljoj namjeri informiranja korisnika, ne možemo preuzeti bilo kakvu odgovornost u slučaju da su neki podaci netočni ili nepotpuni. Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati netočnosti ili tipografske greške. Izričito zabranjujemo bilo kakvo korištenje internet stranice na način i/ili u svrhe kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Republici Hrvatskoj.

“ RR“ vl. Renata Buljan zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ove opće uvjete korištenja te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici renatagym.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka obrta “ RR“ vl. Renata Buljan. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja obrta “ RR“ vl. Renata Buljan i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak (registrirani žig).

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

“ RR“ vl. Renata Buljan se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Rješavanje potrošačkih sporova

Ovim putem vas obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem sporazumno kao i vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i/ili podnošenjem prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Obavještavamo vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sporova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova 2013/11/EU putem linka ovdje:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32013L0011&from=PL

 

Upotreba podataka

Korisnik može podatke upotrebljavati samo u osobne i nekomercijalne primjene i u opsegu koji je dozvoljen od strane vlasnika/skrbnika. Bilo kakvo posredovanje izvornih ili izvedenih podataka trećim osobama, odnosno objavljivanje na drugim mjestima izričito se zabranjuje. Bilo kakva zloupotreba i/ili neovlaštena uporaba/prosljeđivanje podataka rješavat će se u skladu s važećim kaznenim i građanskim zakonima.

Kršenje propisa

U slučaju bilo kakvog kršenja postojećih propisa ili ovih uvjeta, vlasnik smije osobne podatke, uključujući IP adresu, koristiti kako bi se spriječilo buduće kršenje ljudskih prava i ublažavanje posljedica povrede.

Ako postoje bilo kakve povrede korisnika može se djelomično ili potpuno ograničiti pristup ili korištenje naših web stranica.

Zabranjen je svaki pokušaj ili izvršenje neovlaštenih izmjena, brisanja, oštećenja koji uzrokuju privremenu ili trajnu neprimjenjivost podataka na web stranicama. Isto tako zabranjuje se bilo kakav pokušaj ili izvršenje aktivnosti kojima se mimo web stranica neovlašteno pristupa bilo kojim drugim sadržajima unutar informacijskog sustava vlasnika.

Zaštita podataka

SSL (Secure Sockets Layer) tehnologija je šifriranja podataka koji putuju između korisničkog web-preglednika i web-poslužitelja koja pomaže u zaštiti korisničkih podataka.

Web-adrese koje su zaštićene SSL protokolom započinju izrazom https:, a ne izrazom http:.

 

Što je HTTPS?

Sigurni protokol za prijenos hiperteksta (HTTPS) je sigurni protokol putem kojeg vaš preglednik komunicira sa stranicama.

Prilikom upotrebe HTTP web mjesta, napadači mogu pristupiti podacima koji se prenose ili njima manipulirati. Međutim, kada se koriste HTTPS stranice, podaci se šifriraju i provjeravaju autentičnost te su stoga zaštićeni.

Za enkripciju vaše veze s našom web stranicom renatagym.com koristimo RapidSSL (GeoTrust) SSL certifikat te dodatne slojeve sigurnosti web stranica poput TLS 1.2 kako bi sve transakcije na našoj web lokaciji ostale privatne. Naš portal ima i centralizirano SaaS rješenje, a to znači da se sva sigurnosna ažuriranja automatski primjenjuju na našoj web lokaciji.

Sigurnu vezu možete prepoznati (ovisno o Internet browseru) znakom zelenog lokota.

“ RR“ vl. Renata Buljan, obrt za usluge,
21000 Split, Put Duilova 23
OIB: 22165503173
E-mail: info@renatagym.com

Mob: +385 98 727 395

bottom of page